Neem contact op
Arie-Geert Jongeneel

Arie-Geert Jongeneel

PCM trainer

Be Successful, Improve Each Contact

Informatie

Plaats: Goes, Nederland
Talen: Nederlands
Specialisme: Business, Leiderschap, Onderwijs, Sales, Toon alles (2) Teamontwikkeling
Telefoon: +31646852400
E-mail: info@bsiec.nl
Website: www.bsiec.nl

Over mij

De impact van adaptieve communicatie

Met mijn ruime ervaring, in diverse leidinggevende en salesgerichte functies, zowel in profit als non-profit organisaties, heb ik ervaren hoe belangrijk goede communicatie is om succesvol te zijn. En dat geldt niet alleen in de professionele omgeving maar ook daarbuiten in de persoonlijke omgeving.

Wat is mijn doel ?

Ik wil je graag meenemen in het Process Communication Model (PCM) door je inzicht te geven in wat je kan doen om de kans op miscommunicatie te minimaliseren, door je te leren hoe je effectiever kan communiceren met iedereen en dat je daar overal je voordeel mee kan doen. Of dat nu is in de sales of verkoop door betere contacten met klanten, of in de zorg of in het onderwijs, of met het aansturen van collega’s of in de samenwerking binnen teams. Maar het is ook zo waardevol om te gebruiken om de contacten te verbeteren in je privé-omgeving, in je gezin, met je vrienden en familie. Het model geeft jou praktische handvatten die je succesvoller maken in jouw omgeving. Daardoor krijg je meer energie en verminder je de kans op negatieve stresservaringen.

Hoe wil ik daar als gecertificeerd PCM-trainer aan bijdragen ?

Door inspirerende trainingen te verzorgen waarbij het accent ligt om jou de tools aan te reiken die jou communicatief vaardiger maken. Ik geef diverse trainingen, zoals communicatieve basisvaardigheids- en verdiepingstrainingen, team- en salestrainingen. Dit kan via een open-inschrijving maar ook incompany. Ook het houden van een leerzame workshop of het geven van vraaggerichte individuele ondersteuning behoort tot de mogelijkheden.

Ik sta voor je klaar om samen met jou en/of je team aan de slag te gaan. Heb je nog vragen of meer informatie nodig, kijk dan op www.bsiec.nl of stuur een mail naar info@bsiec.nl. Bellen mag natuurlijk ook. Ik ben bereikbaar op 06-46852400.

Laatste nieuws & wat ons bezighoudt

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?