Neem contact op
Over ons

Over ons

Sluit je aan bij ons groeiende netwerk

Word gecertificeerd als trainer of coach

Maak een positief verschil

Over onze organisatie

Process Communication Nederland is exclusief distributeur van het Process Communication Model® in Nederland en België. Wij geloven dat de kwaliteit van leven zal verbeteren als we in staat zijn om écht verbinding te maken met elkaar. Eén-op-één communicatie is hierin de sleutel. Want elk gesprek kan de start zijn van iets moois. We leiden trainers en coaches op die dagelijks verschil willen maken met PCM. Ons doel? Zoveel mogelijk mensen helpen om met elk gesprek een positief verschil te maken, elke dag.

Leuk je te ontmoeten

Patricia Antersijn
Patricia Antersijn

Operational director & co-founder

Het leven een stukje aangenamer maken. Zowel privé als in het werk. Hoe dan? En waarom lukt dat soms niet? Dit boeit me. Ruim 12 jaar geleden heeft PCM me de tools geboden om hier heel concreet mee aan de slag te gaan. Elke dag weer. Dat gun ik iedereen als mens en als PCM-mastertrainer. En daar zet ik me graag voor in want mijn motto is ‘Maakt het je wat uit? Doe er dan wat aan!’

Edith Doosje
Edith Doosje

General director & co-founder

Al jaren ben ik gefascineerd door mensen & verandering. Met PCM maken we verschil in hoe we met elkaar omgaan. Elke dag weer. Maken we het onszelf en anderen makkelijker of moeilijker? De wereld mooier maken door mensen echt met elkaar te verbinden en miscommunicatie te verminderen, daar wil ik verschil in maken. Als mens, ondernemer en als PCM-mastertrainer!

Noor Hagenbeek
Noor Hagenbeek

Support Queen :-)

Op de juiste manier omgaan met jouw behoeftes en ondertussen begrijpen waar de ander behoeften aan heeft, is lang niet zo makkelijk als soms wordt gedacht. Door middel van PCM ben ik beter gaan begrijpen wat mijn communicatiestijl inhoudt en hoe anderen mensen deze kunnen interpreteren. Er valt bij mij nog veel te behalen op het begrijpen van mijn psychologische behoeften en hoe ik mijn batterij oplaadt, daarom ben ik blij dat PCM op mijn pad is gekomen zodat ik hier verder in kan groeien. 

Lokale kansen, wereldwijde voordelen 

benefits_title|striptags

Ons wereldwijde netwerk bestaat uit ruim 5000 gecertificeerde coaches en trainers in 54 landen. Sluit je ook aan en versterk je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Een paar van de vele voordelen:

Cursusmateriaal and producten

Ontvang materialen voor training en coaching, inclusief het PCM-profiel, en krijg toegang tot productinnovaties.

Steeds een andere setting 

Geniet van de flexibiliteit: werk met groepen, werk één-op-één en doe incompany-trainingen of coaching.

Marketingondersteuning

Profiteer van de marketinginspanningen van onze organisatie.

De kracht van het netwerk

Stel vragen, deel uitdagingen met de groep en ontmoet elkaar tijdens bijeenkomsten. Niet alleen in Nederland en België, ook wereldwijd. Doe mee aan masterclasses en inspiratiedagen en blijf je ontwikkelen als PCM-trainer of -coach.

Dit zijn onze PCM-professionals

Met hoe meer mensen we PCM toepassen, hoe meer we samen bijdragen aan een wereld met minder miscommunicatie en meer begrip. Ook een dagelijks verschil maken?

Word PCM-trainer of coach

Met hoe meer mensen we PCM toepassen, hoe meer we samen bijdragen aan een wereld met minder miscommunicatie en meer begrip. Ook een dagelijks verschil maken?

Word gecertificeerd

Relevante artikelen

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?