Neem contact op

Hoe ga je met stress om? We geven je weer vijf tips om mee te nemen deze week.

Tip 1: Stel je jezelf de vraag: heb ik voldoende uitdaging in mijn werk en leven? Is het antwoord nee, ga dan op zoek naar een uitdaging. Klein of groot. Als we te weinig positieve uitdagingen in ons leven hebben, gaan we die vaak op een negatieve manier invullen.

Tip 2: Als je goed bent in het zorgen voor anderen, plan vandaag ook 15 -30 minuten ‘speciale tijd’ voor jezelf in waarin jij op de eerste plaats komt.

Tip 3: Doe iedere week een activiteit die je nog niet eerder hebt gedaan. De afwisseling en verrassing bieden je nieuwe energie!

Tip 4: Plan tussen afspraken reflectietijd in. Al is het 5 minuten waar je even niets hoeft, en jezelf tijd geeft om helder te blijven denken.

Tip 5: Start of eindig de dag met je favoriete muziek. Maak een energy-boost-afspeellijst in Spotify om je dag mee te beginnen of eindigen.

Welke tip werkt voor jou het beste?

We zitten allemaal anders in elkaar, voor de een werkt het juist om rust te nemen, voor de ander om meer uitdaging op te zoeken. Benieuwd waar jij je batterij het meest van oplaadt? Doe de herken-je-stress-test. Je krijgt inzicht in wat werkt voor jou en concrete tools om direct toe te passen voor een betere balans en heldere communicatie.

Meer van mij

Ontdek meer over

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?