Neem contact op
Maria Bolt

Maria Bolt

PCM trainer & coach

Met aandacht en respect én de juiste taal bereik je zoveel meer

Informatie

Plaats: Onderdendam, Nederland
Talen: Nederlands
Specialisme: Leiderschap, Persoonlijke coaching, Stressmanagement, Teamontwikkeling
Telefoon: +31(0)6 22517613
E-mail: mariabolt59@gmail.com
Website: www.boltbo.nl//

Over mij

Teamtrainer

Mijn inzet is dat mensen elkaar respecteren en (gaan)waarderen en zien dat kennis, ervaring, competenties en kwaliteiten van ieder teamlid kunnen bijdragen aan de verhoging van de kwaliteit van het team. Dat levert het team betere resultaten op en vooral meer werkplezier. "Nobody is perfect, but a team can be".

Net als je niet niet kunt communiceren kan je in een organisatie met verschillende mensen, niet niet samenwerken. Doel is dat het team een goed samenwerkend team wordt, de collega’s elkaar beter begrijpen en iedereen met energie en plezier werkt. In mijn aanpak wordt er gesproken over de verschillen die er zijn tussen de teamleden. En hoe waardevol die verschillen zijn en dat juist dit een team maakt. We werken vanuit de persoonlijke profielen en de team-scan. Kwaliteiten en competenties worden inzichtelijk en dat wordt verbonden aan de taakverdeling en de rollen die een ieder heeft. 

Coaching

De wereld is dynamischer dan ooit. Alles lijkt in beweging en veel mensen vragen zich af hoe zij zichzelf op een gezonde manier staande kunnen houden. Ook in werksituaties verandert er veel en wordt er veel van mensen gevraagd. Hoe kan je in balans blijven en je verder ontwikkelen. En wat als de balans verstoord wordt, er stress ervaren wordt of er zijn vragen en problemen in het werk en de werkrelaties? Vaak ontstaat dat als er ruis op de lijn is. 

Op basis van het PCM-profiel en een aantal coach-gesprekken krijg je inzicht in jouw manier van communiceren en hoe je dit effectiever kunt maken. Op die manier krijg je weer grip op de situatie en kan je relaties verbeteren en de balans herstellen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?