Neem contact op
Jolanda Poppe

Jolanda Poppe

PCM trainer

Ontdek de kracht van Proces Communication Model

Informatie

Plaats: Middelburg, Nederland
Talen: Nederlands
Specialisme: Onderwijs, Stressmanagement, Teamontwikkeling
Telefoon: 0619609176
E-mail: connect@jolandapoppe.nl
Website: www.jolandapoppe.nl

Over mij

Mijn naam is Jolanda Poppe. Ik train en begeleid professionals in het onderwijs om het beste uit zichzelf en uit hun leerlingen te halen. Ik doe dit met veel betrokkenheid, enthousiasme en met veel plezier. 

Vanuit mijn jarenlange ervaring in de communicatie met docenten, leerlingen en ouders weet ik hoe belangrijk het is om écht contact te maken. Vanuit deze verbinding ontstaan energie, positieve relaties en duurzame resultaten. 

Ik werk met PCM, omdat je hiermee direct tot de kern komt van gedrag, stresssignalen kan herkennen en leert hoe je dit kunt ombuigen naar effectief contact. Het mooie van PCM is dat je hiervoor je bestaande expertise kunt gebruiken ; PCM verdiept jouw kennis en voegt waarde toe. Zowel in je persoonlijke als in je professionele leven.

Ik geef zowel de basis-als de verdiepingstraining. Als PCM trainer zul je mij ontmoeten als iemand die aandacht heeft voor de verschillen in de groep en een veilige en plezierige sfeer weet te creëren. De training is zowel informatief als interactief; je krijgt veel voorbeelden waar je direct mee aan de slag kan. 

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou of voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

website: jolandapoppe.nl

telefoon: 0619609176

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?